Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fitness képes leírás - Szépségápolás, szépség.tlap.hu
részletek »

Fitness - Szépségápolás, szépség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szepsegapolas.tlap.hu » Fitness
Keresés
Találatok száma - 7 db
Csodás popsi

Csodás popsi

Az adottságainkon túl a sport is sokat segít abban, hogy álmaink megvalósuljanak. Íme néhány tanács, a cél elérése érdekében. Sietősöknek: térdhajlítás ajtónál - Álljunk nyitott ajtóhoz, és vegyük az ajtót a behajlított lábunk közé! Kapaszkodjunk a kilincsbe, felsőtestünket döntsük hátra, karunkat nyújtsuk ki! Fenekünket nyomjuk le, mintha leülnénk, majd lassan vissza, a kiinduló helyzetbe. Két sorozatot végezzünk, 10 - 10 ismétléssel.

Fitness studio

Fitness studio

Dunakeszin található fitness termünk várja mozogni vágyó vendégeit, legyen az kisgyermek vagy akár az idős korosztály tagja. Itt mindenki számára adott a korához megfelelő mozgás forma. Edzőink rendkívül segítőkészek a hangulat családias úgyhogy bátran jöjjenek és próbálják ki nem fognak csalódni! Néhány edzés: TRX, funkcionális kör edzés, senior torna, óvodás és kisiskolás képesség fejlesztő torna, pilates. Az érdeklődők választhatnak természetesen az egyéni és csoportos foglalkozások között is. Az egészségünk egy próbát megér!

Futópados edzés

Futópados edzés

A legtöbb ember nem érti, miért fut valaki futógépen, mikor gond nélkül szaladgálhat az utcán vagy az erdőben is. Érthető is a kétely, hiszen olyan természetellenes dolog otthon vagy konditeremben futógépen futni, ami egy természetes mozgás forma. Ennek ellenére, aki kipróbálja, átérzi, miért is olyan jó a futógépen végzett futás! Tudvalevő a városban futni rossz ötlet a szmog miatt. Futáskor felgyorsul az ember légzése, ami még több káros gáz letüdőzését jelenti. A beton szilárdsága pedig gyorsan érezhető károsodást okozhat az izületekben. A futógép bárhol és bármikor rendelkezésünkre állhat. Tiszta levegőt szívunk be futás közben, és az izületünket is kíméli. A futás intenzitása szabályozható és akár még TV-t is nézhetünk futás közben! Tekintse meg a Fitness-index webáruházat és szerezzen be Ön is futópad berendezést magának!

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Mit meg nem tesz egy nő, hogy vékony legyen?

Mit meg nem tesz egy nő, hogy vékony legyen?

Rádöbbentem, muszáj kicsit karbantartani magam, mert így hiába várom a nagy Őt. 21 évesen rájöttem, nekem is jól jöhetnek a fitness DVD-k...és mindezt a pasikért. Polcokon hemzsegtek a jobbnál jobb, akciósabbnál akciósabb, "nem izzasztó mégis fogyasztó" DVD-k, csak győzze a fehérnép válogatni. Mit ad Isten, egy magyar kiadású DVD-re esett a választásom (nem volt nehéz, egy sztárházaspár kiadványa volt a kezemben), mert olyan hangzatos volt a borító: 20 perc, heti háromszor, diétával együtt és tuti alakom lesz, a férjem/pasim/ akárki dögleni fog utánam. Ezt a hülye is megveszi, nemhogy egy elszánt, hülye, fiatal nő... Kosárba be, otthon gépbe be. Bőszen elkezdtem csinálni, amíg el nem fogott az első röhögőgörcs: a tornázó hölgy közölte velem, hogy ő megmondta, hogy ne egyek csokit. Meg aztán azt is, hogy jó vagyok, s ha tegnap csak a torna első 5 percét bírtam, ma meg tudom csinálni a hátralevőket is. Mi ez nekem? Persze, hogy meg tudom csinálni!

Proform fitneszgépek

Proform fitneszgépek

Részletes információk a Proform cégéről, mely igen széles választékban nyújt fitneszgépeket, több mint 30 éves múlttal. Ha megbízható futópadot szeretne vásárolni, amely sokáig bírja a terhelést, akkor Önnek a Proform fitneszgépekre van szüksége. Kérem látogasson el honlapunkra, és válogasson Proform gépeink közül!

Sportvilág.net - Bajnok az egészségben

Sportvilág.net - Bajnok az egészségben

Cégünk fitnesszel, body building-gel, kerékpárral, wellness-el és táplálkozással kapcsolatos információkat és szolgáltatások nyújt. Azért indítottuk útjára weboldalunkat, mert szeretnénk naprakész és színvonalas fitnesz, body building, táplálkozás, kerékpár és wellness információkkal és véleményekkel gazdagítani látogatóink tudástárát. Oldalunkon megtalálhatóak a témákkal kapcsolatos: - legfrissebb hírek - programajánlók - versenynaptárak - videók - játékok - fórumok - lexikonok - kalkulátorok - letöltések (háttérképek, edzéstervek, kerékpáros térképek) - médiaajánlatok . Reméljük, mindenki megtalálja majd a számára szükséges információkat, és bízunk benne, hogy rengeteg érdekességeket, különlegességeket tudtunk nyújtani minden látogatónk számára.

Vibrációs tréning a Vibro Vitalban

Vibrációs tréning a Vibro Vitalban

A vibrációs tréning egy forradalmi mozgásforma, egyetlen gyakorlatsorral számos területen látványos eredményeket érhet el. Egy vibrációs tréning mindössze húsz perc, de másfél órányi hagyományos aerobic edzéssel egyenértékű. Szalonunkban a legkorszerűbb Fitvibe vibrációs edzőgépeket használhatják vendégeink. A vibrációs tréning egyaránt alkalmas wellness kezelésre, fitness edzésre, egészségügyi problémákra, rehabilitációra és profi sportolóknak a tökéletes erőnlét biztosítására. Ha a vibrációs trénert használsz, egyszerre teszel az egészségedért és a szépségedért!

Tuti menü