Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A szépség belülről fakad képes leírás - Szépségápolás, szépség.tlap.hu
részletek »

A szépség belülről fakad - Szépségápolás, szépség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szepsegapolas.tlap.hu » A szépség belülről fakad
Keresés
Találatok száma - 7 db
A Szépség

A Szépség

Mi a szépség? Miért van szépség? Miért van szépérzékünk, képességünk, hogy felismerjük a tetszetőst? Milyen szerepe van a szépségnek életünkben? S hogyan változtak koronként a szépségideálok? Mitől szép egy ember? Ennek az első látásra egyszerű, ám valójában nagyon is összetett, bonyolult fogalomnak az értelmezése történelmi koronként, iskolánként eltéréseket mutat. Másként értelmezik a filozófusok, a költők, a képzőművészek, a média és a hétköznapi emberek...

A szépség titka

A szépség titka

Vajon reggel, amikor a tükörbe nézünk, mit látunk? Sajnos legtöbbünknek a tökéletlen vonások, hibás alkatrészek tűnnek szembe először. Gyakran még az aerobik-klubok, squash-termek öltözőiben a már-már Barbie-vonalakkal bíró lányok is folyamatos elégedetlenségüket hangoztatják. És előfordul az is - miért olyan ritkán? -, hogy találkozni olyan nőkkel, akikre ránézve ösztönösen kicsúszik a szánkon milyen szép! Alapos és kritikus vizsgálat után megállapíthatjuk, hogy csípőbősége túllő az előírt centiken, az arca sem babaszerűen szabályos, és hát valljuk be kicsit alacsony, keskeny a válla, és mégis! De hát akkor miért? És vannak olyan lányok, akikről egyszerűen nem érteni, mit esznek rajtuk a férfiak, mégis folyton ott zsonganak körülöttük. Lehet, hogy van valami titkos fegyverük?

Hogyan legyünk igazán szépek?

Hogyan legyünk igazán szépek?

Az alábbiakat állítólag Audrey Hepburn mondta, amikor megkérdezték a szépség titkáról A vonzó ajkak érdekében mondj kedves szavakat. A kedves szemekért keresd a jót az emberekben. A karcsú alak érdekében oszd meg ételed az éhezőkkel. A szép hajért hagyd a gyermeknek, hogy ujjaival végigsimítsa naponta legalább egyszer. A lelki egyensúlyért sétálj azzal a tudattal, hogy soha nem vagy egyedül.

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Mandra ezüst ékszerek

Mandra ezüst ékszerek

Csakraékszer, navaratna talizmán, OM, nepáli, viking, egyiptomi és kelta ékszerek. Az általunk kínált ékszerek különlegességét az adja, hogy a több ezer éves keleti bölcseletekhez, megfigyelésekhez és tapasztalásokhoz kötődnek. Ezeknek a filozófiai irányoknak helye és létjogosultsága van a mai rohanó, de ugyanakkor szellemileg elkényelmesedő nyugati világunkban.

Mik a pattanás okai?

Mik a pattanás okai?

Oldalunkon igyekszünk a lehető legrészletesebben körüljárni a pattanás, akne témakörét, mely betegség egyre gyakrabban sújtja a fiatalokat, és már a felnőtteket is. A szépség belülről fakad, így ha bőrünket, arcunkat csúnya kelések, kiutések lepik el, akkor annak okait is belül kell keresnünk, s a kiváltó ok megszüntetésével érhető el a bőr regenerálódása, megszépülése. Tudja meg oldalunkról, milyen okokra vezethteő vissza ez a bőrbetegség, és oldjuk meg természetes módszerekkel, helyes táplálkozással, vitaminok bevitelével ezt a rettegett problémár.

Szépség férfiszemmel

Szépség férfiszemmel

A szépségápolás fő célja, hogy csábítóak legyünk a férfinem számára. Megkérdeztük az illetékeseket, hogyan vélekednek a szépségről. A nőiesség ezer éves titka a szépség, melyre napjainkban teljes iparág épül. Másrészt hiába a sok segítség, a termékek és kezelések, a nők nagy része folyton elégedetlen önmagával, a mindennapi problémák okát hajlamosak a külsejükben keresni. Így például, ha nem élnek párkapcsolatban azzal magyarázzák, hogy azért, mert dagadt vagyok, vagy mert szív alakú a fejem.

Szépség születik

Szépség születik

Nőként vonzódunk a széphez: Legfőbb kívánságunk szépnek lenni és ezért mennyi mindent vagyunk képesek megtenni! A szépség után mágnesként vonzódunk még akkor is, ha nem is vagyunk ennek tudatában. Vágyunk a szépre, a harmóniára, természetes.

Tuti menü