Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tattoo - tetoválás és Henna képes leírás - Szépségápolás, szépség.tlap.hu
részletek »

Tattoo - tetoválás és Henna - Szépségápolás, szépség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szepsegapolas.tlap.hu » Tattoo - tetoválás és Henna
Keresés
Találatok száma - 8 db
A Henna esztétikus

A Henna esztétikus

A testdíszítés ezen egzotikus formája méltán köszönheti népszer∓irc;ségét Madonnának, Liv Tylernek, Pinknek és Prince-nek, akik divatba hozták. A Henna, vagy más néven Mehndi évszázadok óta ismert és termesztett smaragdzöld-szín∓irc;, apró level∓irc; gyógynövény, amelyet egyes b∓ilde;rbetegségek kezelésére, sebfert∓ilde;tlenítésre és kozmetikai alapanyagként (illóolajként, szem-, haj- és b∓ilde;rszínez∓ilde;ként) is használnak.

Csillám tetoválás

Csillám tetoválás

Gyönyörű csillám tetoválásokat készíthetsz magadnak otthon, percek alatta, vagy a vendégeidnek a szalonban. A testfestő mintasablonokkal belőled is lehet profi testfestő. Kézügyesség nélkül gyorsan, egyszerűen, könnyen elkészítheted a testfestéseket. A mintasablonokkal a csillámos testfestések elkészítése rendkivűl egyszerű és csupán 5-10 percet vesz igénybe.

Életre szóló minta: A tetoválásom én vagyok!

Életre szóló minta: A tetoválásom én vagyok!

Tavasszal rövidülnek a pólók, felsők, és kivillannak a derekak. Láthatóvá válik, hány nő visel tetoválást. Divat, mindkét nem körében. Valamiképpen mindig is az volt, hiszen ősi hagyományról van szó; csak épp a motívumok változtak. De miközben elterjedt, változatlanul megmaradtak az előítéletek és a kérdések. - Ugyanúgy működik, mint a varrógép - mosolyog Akasha. - Kiválasztom a tűt, amellyel dolgozni szeretnék, és felszerelem a szerkezetre. Ha megnyomom a lábammal a pedált, akkor felszívom a festéket a tűben lévő kis csőrbe, ugyanazzal a mozdulattal, amellyel a bőrbe juttatom - mutatja, és felhangzik a berregés. A tetoválógép úgy néz ki, mint egy felturbózott töltőtoll. Vajna Nikolett (Akasha) tetováló műhelyében zajlik a napi rutin. Tégelyekben készítik elő a különböző színű festékanyagokat, mások a rajzokat nézegetik: érkeznek a vendégek, akiknek hamarosan a testére kerülnek az ábrák. Alapos előkészületek után kerülhet csak a székbe a vendég.

Szépségápolás, szépség magazin hírek
Ne félj használni a kókuszolajat, de csak mértékkel
Ne félj használni a kókuszolajat, de... Míg korábban mindenkit óvtak tőle magas zsírtartalma miatt, ma egyre inkább csodaszerként tekintenek a kókuszdióból sajtolt olajra. Szinte tetőtő-talpig mindenre jó, ráadásul egészséges táplálékkiegészítőként i s megállja a helyét. A kókuszolaj egészségünkhöz fűződő kapcsolatát már évezredekkel ezelőtt felismerték India területén. A modern tudomány is...
A tökéletes sminkelés 10 lépésben - te is lehetsz profi!
A tökéletes sminkelés 10 lépésben -... Az arcunk kirakat, mindenki látja. Épp ezért nem mindegy, hogy tudunk-e profi módon...
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok balesetet okoz
Az autóvezetés közbeni sminkelés sok... Évente 450 ezer autóbaleset történik vezetés közbeni sminkelés miatt...
Eltűnő tetoválás

Eltűnő tetoválás

Ha valaki iránt olthatatlan szerelmet érzünk, és ezt tetoválással akarjuk kifejezni, jó, ha még várunk egy kicsit. Egy újfajta tinta nemcsak biztonságosabb, hanem könnyebb is eltávolítani, ha már nem aktuális a bevésett név.

Hooligans Motors Tattoo & Piercing

Hooligans Motors Tattoo & Piercing

Budapest XVII. kerület szívében a Hooligans Motors Tattoo szeretettel várja a tetoválások és testékszerek szerelmeseit! Bármilyen elképzelésed van, mi megvalósítjuk, hogy büszkén viselhesd az egyéniséged jelképeit! Gyere el és nézz körül nálunk! Hooligans Motors - 'Motorosoktól, motorosoknak.'

Laserderm Tetoválások lézeres eltávolítása

Laserderm Tetoválások lézeres eltávolítása

A tetoválások lézeres eltávolítása manapság egyre gyakoribb beavatkozás. A korábban divatos, tetszetős tetoválások jelentős részére lézeres eltávolítás vár. Nálunk végleg és nyomtalanul szabadulhat meg tetoválásaitól, hogy jól érezhesse magát a bőrében!Ha búcsút intene megunt tetoválásainak, jelentkezzen be hozzánk!

Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás

Ha van olyan kozmetikai tetoválásod, amellyel elégedetlen vagy, esetleg az évek folyamán elváltozott a színe, akkor bátran fordulj hozzánk, hogy azt korrigálhassuk. Több módszert is alkalmazunk az elrontott sminktetoválások kijavításakor. Szükség esetén ezen a területen is ötvözhető az előző smink tetoválásának részleges eltávolítása a Rejuvi technikával, vagy a legújabb Q- kapcsolt YAG lézerünkkel, illetve az újratetoválás, a megfelelő stabil színnel és a helyes formával, megfelelően a Te igényednek, arcodnak, stílusodnak és nem utolsó sorban a mai divat követelményeinek.

Van veszélyes henna is, a fekete

Van veszélyes henna is, a fekete

A nyár a hennás testfestésnek is a főszezonja. A szülők is - teljes joggal - szívesebben veszik a testdekoráció eme kíméletesebb és egészségesebb formáját. Kétségkívül nagyon szép, művészi motívumokkal díszíthető a test ennek a mehendinek is nevezett, apró trópusi cserje friss leveleiből és hajtásaiból őrlés után nyert pépnek köszönhetően. Sőt kiváló hajszínezésre is. Ámde...

Tuti menü